Vår personal

PLATSCHEF

FÖRSTE KOCK

HUSFRU

FRUKOSTVÄRDINNA

HOUSEKEEPING & STÄD

FASTIGHETSSKÖTARE

KOCK (ej tillsatt)

MEDIA/PRESS (ej tillsatt)

RECEPTIONIST (ej tillsatt)

Vi är just nu inne i en expansionsfas, välkommen in med din spontanansökan.

ALI MOBINY

Några ord från ägaren…

Att väcka liv och starta upp Amigo Hotell & Restaurang på nytt är bara början, trots att verksamheten funnits så långt tillbaka som på 1960-talet. 

Utmaningen – att få Amigo på fötter igen som Hotell, Restaurang & Konferensanläggning efter att ha haft en helt annan verksamhet i flera år.

Det är viktigt att vara varsam och att tänka på långsiktiga lösningar, likväl som att ta vara på det som är Amigo. Anläggningen är stor, att bara titta på kvadratmeteryta och att fylla den med liv och rörelse för våra gäster, besökare och kunder. Jag tror verksamheten Amigo ger mycket tillbaka, både för invånarna, samhället i stort, näringslivet och bygdens besökare.

Det är viktigt att gå långsamt fram, se långsiktigt och bygga upp från grunden. 

Personalen på Amigo ser den vision som jag och platschefen bygger upp, steg för steg. Tillsammans är vi mitt uppe i ett ständigt förändringsarbete. Personalen blir ryggraden i verksamheten, trots att verksamheten dag till dag kan se väldigt likt ut.

Det händer alltid nya saker i byggnaden, oavsett om vi tittar på event, vilka maträtter som lagas för veckans lunch eller renoveringar av fastighetens rum och lokaler.

Vi ser fram emot många besökare, oavsett om du är restauranggäst eller vill övernatta på Amigo. Tack vare våra kunder och lokalt samarbete kan vi fortsätta att driva hotell och restaurangrörelse i Emmaboda.

NYRENOVERAT KÖK

Välsmakande och nylagat!

Vid övertagandet av verksamheten 2019 var det viktigt att åter igen få igång restaurangdelen, det skapar en mötesplats för båda unga och gamla.

Djalal “JIMMY” AFSAH

Några ord från platschefen…

… orden att LEVA och att RESA är två begrepp som går hand i hand och kan vid många tillfällen innebära en och samma mening eller upplevelse, både i tankar, känslor men även i praktiken tycker jag.

Det är ypperligt intressant, meningsfullt och lärorikt om en människa begriper och förstår innebörden av dessa två magiska energikällor och lyckas med att skapa en ömsesidig integritet för att sätta en tjusig och ljuvlig mening, omringad av positiv spänning och glädje i sin tillvaro.  I denna meningsfulla skapelse, tack vara dessa två gudomliga begrepp, skulle jag vilja säga att begreppet lycka och att vara lycklig börjar få en märkbar och kännbar utformning för människans existens.


Idag är jag verksam i Amigo Hotell &  Restaurang med allt som det innebär på gott och ont. Här finns en rad av fantastiska utmaningar, med ett enormt arbete följt av stora krav som kräver flera egenskaper och ingredienser för att komma till mål. 


Jag ser samtidigt att det är fullt av dammiga och undangömda möjligheter och tillgångar, både synliga men även osynliga som mycket väl skulle kunna förvandlas till användbara resurser i rätt riktning. Amigo tillhör ett samhälle och folket som tillhör detta samhälle. Amigo är ett varumärke som har en folklig potential för att bevaras som en ikon för samhället och inte minst för näringslivet tycker jag. Jag undrar om jag har börjat mitt livs resa och…


Min allra viktigaste och svåraste utmaning är att bilda ett kvalitativt och harmoniskt team av duktiga medarbetare med den absoluta rätta kunskapen och personligheten för att Amigo ska må bra. Jag är inte kompromissbar i det sistnämnda. Det känns att vi är på G…

Restaurangen
Öppettider

MÅN – FRE
Frukost

06:30 – 9:30

 

Lunch
11:00 – 14:00

Middag
(förhandsbokning)
A la Carte Meny
16:00-20:00

LÖR
Stängt

SÖN
Stängt

Hör av dig!

Tveka inte,
om du har några frågor eller specifika önskemål.

KONTAKTA OSS

13 + 14 =

Reception kl. 07-21:
0471-77 02 00
0471-125 50
Jourtelefon:
072-644 58 68