Välj en sida

Vår personal

PLATSCHEF (Roland Lohr gen Stahl)

 

FÖRSTE KOCK

HUSFRU

FRUKOSTVÄRDINNA

HOUSEKEEPING & STÄD

FASTIGHETSSKÖTARE 

KOCK (Enrico Müller)

MEDIA/PRESS (ej tillsatt)

RECEPTIONIST (ej tillsatt)

Vi är just nu inne i en expansionsfas, välkommen in med din spontanansökan.

Några ord från ägaren…

Att ändra i en anläggning som Amigo med en förgången era för att gå in i en ny framtid är en stor utmaning då Amigo hotell & restaurang går tillbaks ända till 1960 – talet. 

Utmaningen – att gå in i en ny tidsålder med nya förutsättningar i en växande besöksnäring där utvecklingen för närvarande fått stå tillbaks på grund av pågående pandemi. Vi tror dock att med en varsam förändring så kommer verksamheterna stegvis tillbaks och där nya Amigo Hotell & Restaurang kan utgör den nya mötesplatsen på orten för näringsliv och boende, turismen från när och fjärran. 

Vårt fokus kommer att ligga på att vara en komplett hotell och restauranganläggning passande för alla grupper av människor som söker sig till ett bekvämt boende med kvalitet på mat och service. 

Personalen på Amigo ser och följer den vision vi lagt ut för Amigo´s framtida utveckling. Tillsammans är vi upp i ett förändringsarbete där personalen kommer att utgöra ryggraden i Amigo Hotell & Restaurang`s framtida verksamhet och det kommer att hända många saker över tiden i denna byggnad, oavsedd om vi tittar på renoveringar vi gör i rummen eller i de mer allmänna utrymmen, maträtter som lagas till lunch eller middagar vi erbjuder.

Slutligen så ser vi fram emot många besökare från när och fjärran, oavsett om du är restauranggäst eller vill övernatta på Amigo. Tack vare våra gamla och nya kunder och ett lokalt samarbete kan vi fortsätta med att föra in Amigo hotell & restaurang i en nya era i Emmaboda.

Välkommen 

Roland Lohr gen Stahl

 

NYRENOVERAT KÖK

Välsmakande och nylagat!

Vid övertagandet av verksamheten 2019 var det viktigt att åter igen få igång restaurangdelen, det skapar en mötesplats för båda unga och gamla.

Roland Lohr gen Stahl

Några ord från platschefen…

… orden att LEVA och att RESA är två begrepp som går hand i hand och kan vid många tillfällen innebära en och samma mening eller upplevelse, både i tankar, känslor men även i praktiken tycker jag.

Det är ypperligt intressant, meningsfullt och lärorikt om en människa begriper och förstår innebörden av dessa två magiska energikällor och lyckas med att skapa en ömsesidig integritet för att sätta en tjusig och ljuvlig mening, omringad av positiv spänning och glädje i sin tillvaro.  I denna meningsfulla skapelse, tack vara dessa två gudomliga begrepp, skulle jag vilja säga att begreppet lycka och att vara lycklig börjar få en märkbar och kännbar utformning för människans existens.


Idag börjar vi ett nytt äventyr, Amigo Hotell &  Restaurang med allt vad det innebär. Här finns en rad av fantastiska utmaningar, med ett enormt arbete följt av stora krav som kräver flera egenskaper och ingredienser för att komma i mål. 


Jag ser att det är fullt av dammiga och undangömda möjligheter och tillgångar, både synliga men även osynliga som mycket väl skulle kunna förvandlas till användbara resurser i rätt riktning. Amigo är ett varumärke som har en folklig potential för att bevaras som en ikon för samhället och inte minst för näringslivet. Tillsammans med våra andra anläggningar som tex. Elsabo Herrgård m.m ser vi att vi etablera oss vidare i Småland med ett nytt koncept.

En av de största utmaningar är att bilda ett kvalitativt och harmoniskt team av duktiga medarbetare med den absoluta rätta kunskapen och personligheten för att våra gäster ska må bra. 

Restaurangen
Öppettider

MÅN – FRE
Frukost

07:30 – 10:00

Lunch
11:30 – 14:00

Middag
(förhandsbokning)
A la Carte Meny
18:00-21:00

LÖR
Öppnas 13 mars

SÖN
Öppnas 14 mars

Hör av dig!

Tveka inte,
om du har några frågor eller specifika önskemål.

KONTAKTA OSS

15 + 7 =

Reception kl. 07-21:
0471-77 02 00
0471-125 50
Jourtelefon:
072-644 58 68